Călugăr în Bar

Cred că înainte de toate trebuie să mă prezint!

Numele meu este Călugăr David – Alin. Majoritatea cunoscuților din industria HORECA mă știu drept David. Lucrez în industrie din 2009 și la fel ca 80% din cei care sunt în acest domeniu am început datorită necesității unui loc de muncă.

Pe parcursul acestor ani am lucrat ca barman, ospătar, organizator de evenimente, manager de evenimente, manager, ajutor de bucătar, ajutor de bar, picolo și cam orice se poate lucra în acest domeniu, din baruri și restaurante la festivaluri și evenimente private.

De ceva vreme, lucrez la Londoner, un grup de localuri din Cluj Napoca. Fac parte din această echipă de pe vremea când era doar Londoner Pub, astăzi în portofoliul nostru intră și 6 locații sub brandul Londoner și Casa TIFF.

Acest proiect a început cu un cont de Instagram (Cocktails of Romania) în încercarea de a-i promova pe cei care activează în acest domeniu și pentru a încerca de a promova produsul în sine. Acum consider că trebuie să fac un pas în față și uite blogul ăsta!

Din punctul meu de vedere într-un bar întreaba echipă este importantă, de la owner până la doamna de servici. Doar ca echipă poți reuși și poți face o treabă de calitate.

Ceea ce voi scrie aici nu cred că va fi neapărat pe placul tuturor dar în același timp este doar părerea mea persoanală și nu trebuie să avem toți aceleași opinii legate de multitudinea de subiecte care există.

Spor la citit!

Ah, da! Fiindcă vorbeam despre Cocktail-uri, Negroni este prima mea alegere! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.