Un lucru clar pe care l-am observat de când activez în industria asta este că peste 90% din oameni se feresc să stea la bar. 

Cred că experiența de a sta la bar este una dintre cele mai faine  pe care le poți avea într-un local (dacă au bar). 

Îți spun și de ce:

  1. Poti vedea exact ce se întâmplă, cum se prepară drink-urile 

Așezat la masă nu prea ai șansa să vezi foarte multe lucruri și să poți pune întrebări legate de acest lucru, doar fiind la bar poți vedea mecanismele care fac un bar să funcționeze și poate îi vei găsi pe unii dintre cei menționați în „Oameni faini de urmărit online”:

  1. Doar stand la bar îți vei găsi drink-ul preferat 

Foarte putini și-au găsit drink-ul preferat din pură coincidență, majoritatea au încercat și au experimentat câteva drink-uri (dacă au fost norocoși) pana să-l găsească pe cel care li se potrivește cel mai bine. Barmanii te ajută să ajungi mai repede la bautura destinată ție, îți cer informații și ajung la mixul de arome și distilate care îți place. 

  1. Socializare 

Exceptând barmanii care din fire sunt sociabili la bar vei întâlni oameni care sunt deschiși la minte, care discută, se împrietenesc repede și își doresc să aibă cam aceeași experiență ca și tine. 

Mai ales că în ultima vreme oamenii lucrează de acasă și sunt dornici de socializare!

De multe ori am văzut persoane care s-au așezat la bar, au plecat prieteni și au revenit ca gașcă. 

  1. Shot-uri gratis!!! 

Nu poți elimina nici acest mic bonus! În proporție de 90% toți barmanii sunt prietenoși și abia așteaptă sa se așeze cineva la bar. De multe ori, așa începe conversația, mai ales dacă ești la Londoner! Plus că aceștia își doresc să revii tot la bar. 

  1. Nu ai nevoie de rezervare 

După cum ziceam la început, lumea nu se dă în vânt după locurile de la bar, așa că de obicei, într-un local cu toate locurile rezervate, la bar sunt cele mai mari șanse să găsești loc. 

  1. Servire rapidă 

E logic faptul că stand la masă e nevoie de un intermediar și anume ospatarul care sa ia comanda sa o marcheze și apoi să o aducă, după ce a fost preparată. Ei bine, stând la bar elimini intermediarul! 

  1. Show

Mulți dintre barmani cochetează cu flair-ul și asta înseamnă că vei avea parte de show, stând la bar. Sticle și tin- uri aruncate, plus că sunt unii barmanii care au făcut o artă doar din prepararea drink-urilor, atât de lin decurge totul, arată de parcă a fost regizat. 

Astea sunt motivele pentru care se merită să te așezi la bar cel puțin odată! 

Eu sunt și subiectiv, la bar am așezat-o și pe soția mea când a venit pentru prima dată la mine la muncă și am început să o curtez, la bar ne așezăm și când suntem în călătorii. 😊 Plus că  îmi place să-i văd pe băieți cum dau stirr in mixing glass preparându-mi un Negroni! 

Dorești să completezi lista, lasă un comentariu! 

Distribuie dacă îți place!

Brățară cu pietre Swarovski făcută de mână

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.