Show-uri din industria ospitalității

Dacă am punctat partea de învățare cu „5 site-uri utile pe orice vreme” și ne-am destins puțin cu „Hospitality Meme Collection”, revenind la ideea inițială, m-am tot gândit la ce mai pot face în momentele de repaos din această perioadă în care timpul este destul de generosși am zis să mergem pe ideea de a combina utilul cu plăcutul.

Primul lucru a fost să ajung la zi cu serialele pe care le urmăresc și apoi să fac și ceva productiv, sau măcar să rămân cu ceva dacă tot stau pe Netflix și alte site-uri de profil. Astfel, am reluat show-urile de „profil” să le zic așa și m-am gândit că ar fi o idee să le împărășesc. Nu sunt foarte multe, dar totuși avem câte puțin de învățat din ele.

Hotel Impossible

Ăsta este preferatul meu! M-a impresionat din prima clipă, sau primul episod. Modul în Care Anthoni Melchiorri analizează camerele de hotel și modul extraordinar și puțin neortodox în care explică ce este greșit și care sunt standardele.

Hotel Impossible este un reality show cu Anthoni Melchiorri, cu o experiență în industria ospitalității de peste 20 de ani. În fiecare episod Anthoni vizitează câte un hotel care  se confruntă cu diverse dificultăți și este foarte aproape de faliment. Acesta împreună cu echipa sa oferă hotelierilor diverse opțiuni i mai mult de atât îi învață ceea ce reprezintă standarde. După cum ziceam mai sus, este preferatul meu, dacă ești atent vei obține atât de multe informații și mai mult de atât, este captivant!

Milion Pound Menu

Alt show care merită văzut!

Gazda acestui show este Fred Sirieix, care și-a început pregătirea în Franța, țara sa natală,  într-un restaurant cu stele Michelin. Apoi s-a mutat în Londra unde pe parcursul timpului a ajuns să fie, pentru 14 ani,  managerul restaurantului cu stele Michelin, Galvin at Windows.

Show-ul presupune o competiție pentru obținerea de investiții între concepte de restaurante. Persoanele care au gândit conceptul au posibilitatea de a-l prezenta în fața unor posibili investitori. Participanților li se oferă câte un spațiu pentru a-și putea etala preparatele, pentru a primi feedback din partea clienților dar și pentru a-i putea convinge pe investitori. Show-ul se poate găsi pe Netflix.

Bar Rescue

Nebunul de John Taffer

Acest show este oarecum asemănător cu Hotel Imposible dar axat pe baruri și restaurante. Omul din centrul sho-ului, în schimb, este un fel de Gordon Ramsey, urlă la toată lumea, este dispus inclusiv să se ia l abătaie cu cei care îl contrazic. Oricum, ai multe de învățat, norme și principiii de bază. Plus de asta vei observa că unele baruri sunt cu muult în urma noastră, atât ca aparatură dar și cunoștințe. De ceea au nevoie de o salvare.

Waiting

Acesta este un film foarte tâmpit de altfel dar arată de fapt relația, aiurită, pe care o au angajații unui local. E amuzant, e tembel și merită văzut și savurat cu gașca de la muncă.

Nu sunt doar astea și nu sunt cele mai reușite, dar pe astea am reușit să le văd și astea vi le recomand! Lipsesc cele axate pe bucătărie, dar cu mare drag m-aș uita la unul sau două show-uri!

Vizionare faină și nu uitați să vă documentați și să învățați cât de multe posibil!

Ca întotdeauna, aștept cu mare drag să-mi spuneți voi ce show-uri urmăriți!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.