După cum o parte știți, promovez această pagină și pe profilele Cocktails of Romania atât pe Instagram cât și pe Facebook, pagini pe care de fapt repostez și încerc să promovez oamenii care postează drink-uri pe la noi prin țară.

Mi-am dat seama că deja se crează o comunitate a ceea ce înseamnă drink-uri în Social Media în România și sunt oameni foarte faini care postează constant idei faine de cocktail-uri, de distilate sau de poze în sine care ar fi utile atât colegilor din industrie cât și amatorilor de drink-uri.

Așa că rezultă această mică postare. De menționat că nu este un top ci doar o prezentare a oamenilor faini pe care eu i-am găsit online și pe care-i urmăresc și repostez.

GIN CHIRI

Un om suuper fain care nu lucrează în industrie dar, un adevărat pasionat de gin-uri. A dus ginul tonic la un alt nivel prin creativitatea folosită în prepararea drink-urilor dar cea mai importantă este atenția pe care o oferă fiecărui garnish folosit. Dar mai multe pe profilul său de Instagram.

MIHAI FETCU

Cel mai vechi blog de profil din țară, bardome.ro, podcast axat pe bartending și HoReCa, Arta de a fi Barman și multe activități interesante și de ajutor pentru oamenii faini din industrie și pentru cei curioși despre cum funcționează această industrie.

SILVIU POPA / FĂ CE ZICE POPA

Fost reprezentant al României la diverse competiții de bartending, Owner de bar și om fain de felul lui. A început anul acesta un proiect suuper fain. Fă ce zice Popa se numește și până acum, în cele 7 episoade acesta ne-a explicat câte puțin din toate și cum să ajungi un Home Bartender. Mai jos, cum să prepari două preparate clasice și mai ales Negroni.

VLAD GORA

Tot Barman și om fain, fost reprezentant al României la World Class, speaker la BRIFT (Bartender Romania International Fair & Tale) și prezent în lumea ospitalității de ceva vreme. Am ales să-l prezint aici fiindcă de ceva vreme postează pe profilul său de Facebook recomandări de distilate și promovează concepte frumoase din industrie. Urmărește-l și nu vei avea nimic de pierdut!

AURA PETRASCU

La fel ca pe o parte dintre cei pe care o să îi prezint, nu ne-am cunoscut personal și nu am interacționat decât sub forma unor repost-uri pe Cocktails Of Romania. Dar consider că trebuie menționată pagina sa de Instagram fiindcă modul în care fotografiază mâncarea și băuturile este unul care trebuie să ne inspire să ne promovăm mai bine preparatele .

MIXOLOGY PASSIONATE / PUIU ALEXANDRU

Nici cu Alexandru nu am schimbat păreri decât prin intermediul repost-urilor de pe Instagram și acum discutând despre acest articol mi-a spus mai multe despre pasiunea lui. A publicat câteva articole despre această pasiune dar mie mi-a atras atenția postările de pe Instagram și descrierile complexe pentru postările sale. Pe deasupra experimentează distilatele și aromele. Recomand să-l urmăriți!

HOME MIXOLOGY

Recent apăruți dar puși pe fapte mari! Foarte faine postările și la fel ca precedentul menționat dispus să experimenteze și să se joace cu arome, distilate și culori.

Sunt mai mult ca sigur că nu i-am găsit pe toți oamenii faini din online, nu doar pe drink-uri ci și pe cafea, mâncare, flair și tot ceea ce ține de domeniul nostru fain. Dacă tu ai sugestii, te rog lasă un comentariu cu un link înspre profilul persoanei.

One thought on “Oameni faini de urmărit online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.