Muncim într-un domeniu în care cunoștințele și informația sunt foarte importante. De multe ori ne lovim de întrebări a căror răspunsuri nu le cunoaștem sau sunt neclare și astfel resursele sunt foarte importante!

Având în vedere că o mare parte dintre noi stau în carantină, cred că este un bun moment să aprofundăm și chiar să acumulăm cunoștințe extra.

Așa că am făcut o mică listă cu site-uri de unde putem culege câte puțin:

Difford’s Guide

Ăsta este site-ul unde merg de fiecare dată când caut informații. Puține dăți au fost când am căutat ceva și nu am găsit. Site-ul a fost lansat în 2001 și este un business de familie.  Pe lângă web site compania a mai lansat câteva cărți cu și despre cocktail-uri și distilate. Unele ajungând la ediția cu numărul 15.

Liquor.com

Site-ul a fost lansat în anul 2009 și este unul dintre cei mai vechi de pe piață. Articolele pe care le găsești pe site sunt extraordinare. Foarte multe rețete de cocktail-uri, prezentări de distilerii și oamenii din domeniu.

Imbibe Magazine

După cum îi zice și numele, pe lângă web site aceștia au și o revistă care apare la fiecare două luni. Mai mult de atât mai găsești și un mic shop de unde poți cumpăra obiecte personalizate. Foarte tare motto-ul lor ”Liquid CUlture”.

Gin Foundry

Acesta, după cum îi zice și numele, este axat doar pe gin-uri, la fel ca și celelalte, găsești articole și informații despre distilerii și etichete. Cel mai frumos și interesant lucru este faptul că din anul 2014 aceștia au creat Ginfographic,care se laudă ei că este făcut suuper obiectiv și fără a fi plătiți de către diverse branduri. Este suuper interesant, îl recomand!

The Whiskey Wash

Acesta este axat doar pe whiskey, după cum îi zice și numele. Găsești grămadă de informații și noutăți  legate de multitudinea de whiskey-uri care există.  Mai poți găsi și un shop de unde poți cumpăra de la cărți de specialitate la kit-uride învechire a whiskey-ului.

Dacă aveți și alte recomandări, cu drag, vă rog să le postați în comentarii!

Imaginea originală o găsiți pe contul de Instagram 😉

3 thoughts on “5 site-uri utile pe orice vreme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.